måndag 25 januari 2010

Nya tyger!

Eftersom lilla Pärlan i magen verkar stanna inne ett par dagar till, passade jag igår på att bunkra upp mitt tyglager lite grann. Min kära man var snäll nog att köra mig till Malmö och Stoff & Stil, en bra beskrivning av paradiset enligt mig.. ;)
Som vanligt kan jag irra runt i timmar och bara titta och känna innan jag bestämde mig för vad jag skulle köpa med mig denna gång! Ni ser nog vilka nyanser jag föll för...

Velour, mudd, jersey och bomullstyg i ljusrosa toner...

Svårt att fånga de rätta nyanserna på bild, men här har vi olika tyger i mint...
Och så en hög med lite gott och blandat!
Jag förälskade mig totalt i detta ap-tyget! Fanns i jersey och bomull i färgerna mint, lj.rosa och vit! Underbart! Nu ska nästa tygomgång in i tvättmaskinen!

6 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Åh vilka härliga tyger! Synd att man bor så långt från Malmö, eller tur kanske! ;)

Vad mycket fint du syr. :)

Mirrezz sa...

jättehärliga!

MinaMirakel sa...

Ser att jag oxå måste åka dit, bara 10 mil dit!
Underbart aptyg!/Åsa

Recoll sa...

Härligt med nya tyger, det är en lycka att gå in i en tygaffär! Blev lite inspirerad att inhandla aptyget, har en 3-åring som har en mycket stor förkärlek till just apor. Är det interlock!

BamBuu sa...

Ja, visst blir man lycklig av tyger!! Underbart. Själv har jag 14 mil till S&S, men det brukar bli ca 5 gånger om året iaf.
Aptyget är jersey, men ganska så "stadig" kvalite. Fanns även i tunn bomull.
/Malin

Anonym sa...

Hej. Du har inte en bit rosa aptyg att sälja till mig. Sydde en snutte till en liten tjej för 3 år sedan och bara den som duger så behovet är stort kanske 40*40 cm.
Med vänlig hälsning Linda
linda_jonson@spray.se