lördag 16 oktober 2010

Omlottklänning av röda moln


En omlottklänning i JNYs fin fina molntyg! Jag bara älskar denna modell, så snygg..! Den här är sydd i stl 74/ 80 men har en låååååååång användningstid. När den blivit för kort som klänning.... vips, en tunika, och när tjejen blivit ännu längre... vips, en omlottopp! Min tjej använder nu sin i stl 56 som en häftig topp (hon är en 74:a nu).
Eget mönster, tyg från JNY & röd muddväv från S&S.

8 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Så otroligt söt! Jag har aldrig köpt något molntyg, fick för mig att det var för mycket meandi över det. Men varje gång jag ser molnplagg så blir jag väldigt sugen.....får se hur länge jag kan motstå :-)

JuMel sa...

Vilken jättesöt omlott klänning! Kan hålla med om att det är en hel del Meandi över molnen men Jnys moln är bara så mycket snyggare än Meandis!

BamBuu sa...

Var inne och tittade på Meandi nu, jag har inte sett de kläderna förut(!) och måste ju hålla med, väldigt likt. Men JNYs moln är ju mycket snyggare =)

MinaMirakel sa...

Otroligt fin klänning, man blir aldrig trött på molnen!/Åsa

Helena sa...

Jättefin klänning och smart modell, att klänningen får väldigt lång användningstid!

Aleisa Ribalta sa...

JNYs tyg är finare än meandis, och de var inte heller de första, utan gunilla med sina underbara moln, länge länge sen. annars är din omlot ursnygg och jag vill ha!

Syserine sa...

Så fin! var sugen på att sy en sånn när tjejen var mindre, men hittade inget mönster och jag är dårlig på att börja rita själv..

od Andulky sa...

Himmel så söt!!!