torsdag 7 oktober 2010

Rosa moln!

Jag fick en sådan lust att klippa i det rosa molntyget som har legat orört i flera veckor (!). Jag fick också lust att pilla ihop en body så det fick alltså bli en rosa molnbody! Från början tänkte jag mig en riktigt karamellbomb med cerisa muddar och kantning men när jag svepte förbi mina vita tyger sa det klick, så enkelt och fräscht! Är nöjd med mitt val!


Bodyn är sydd med kuvertringning och muddar i ärmslut i stl 80 efter ett mönster i  Ottobre från 2004 om jag minns rätt? Jag har sytt bodysar efter det mönstret förut och minns att jag inte var helt nöjd med det, men jag mindes inte alla ändringar jag ville göra förrän den var ut klippt! Hur som helst, den duger fullkomligt som den är, men visst är det så att man alltid vill göra förändringar, ibland för att det behövs, men ibland också bara för att man kan eller bara måste helt enkelt ;-)
Tills nästa gång har jag antecknat de ändringar jag vill göra så då kommer den att bli perfekt i mina ögon! Den här får dottern när hon växt i den!

3 kommentarer:

MinaMirakel sa...

jättefin, bara älskar de tyget!/Åsa

Anonym sa...

Gud vad mycket fint! Vi skulle gärna vilja beställa en massa av dina underbara kläder! Vill så gärna träffa er snart oxå och då kanske man kan passa på att lägga in en beställning :-)Hoppas allt är bra med hela familjen. Kram från Julia, Christian och Leon

BamBuu sa...

Hej, det hade varit jättekul att få träffa lilla Leon snart! Och ni är såklart välkomna att beställa när som!
Kram Malin