onsdag 24 november 2010

Manchestermuddisar med fickor och fårtröja med namn till nykomling

                     fram                          mittimellan                        bak                 

Jag försökte men  jag kom inte på en längre rubrik! Skämt åsido, min väninna fick barn för inte så länge sedan och jag hade först tänkt att sy yttepyttesmå kläder men tiden gick och bebisen kom och inga kläder var sydda. Lika bra att sy något i en lite större storlek då.
Det blev ett par muddisar i brun manchester med bruna midje- & benmuddar. Gjorde en ny variant på fickorna som är i ett helt stycke.
Till dessa sydde jag en tröja i raglanmodell med sprund i halsen. Fram & bakstycke i mörkturkos interlock med vita får, ärmar i matchande interlock. På ärmen tryckte jag lillkilles namn! Allt i stl 68, egna mönster.

2 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Fina byxor och fårtröjan också! Det är så fin blå på det tyget och jag gillar blått och rött ihop!
Alla får så fina knatband på allt ni gör! Igår hade jag en urdålig sydag. Skulle snabbt göra att linne till Tristan och när jag kantade det så såg det ut som en volang i halsen!!! Efter att jag sprättat bort det två ggr så hamnade den i UFO lådan! Blir på så dåligt humör när jag misslyckas.

BamBuu sa...

=) Det händer mig också ibland, jag lovar! Vet hur FRUSTRERAD man blir! Det ligger en del plagg i min UFO låda med, som troligen kommer ligga kvar där läääänge.....