måndag 17 januari 2011

Doppresent: Stjärnklänning med namn!


Mer stjärnor till en stjärna!
En vän blev för några månader sedan moster till en supersöt liten tjej. Nu är det snart dags för dop och hon ville beställa en personlig BamBuuklänning att ge henne! Så roligt!
Beställaren ville ha en kortärmad omlottklänning (samma modell som den här) och hemma hos mig valde hon bland  tygerna. Hon föll för JNYs lila stjärnor, kantad med turkos interlock från samma ställe. En ursnygg kombination! Och modellen är så himla bra eftersom den går att använda mycket längre än de flesta kläder till så små barn tack vara omlotten!


Bak på ryggen ville hon ha tjejens namn tryckt och frampå klänningen en applikation i form av ett hjärta med första bokstaven i namnet. Först var tanken att hjärtat skulle sitta på bröstet, men när det var dags att sy på det tyckte vi båda att det blev lite mycket och trångt med hjärtat där. Så det fick flytta ner till vänstra hörnet istället där det passade perfekt!

Väldigt roligt att ge bort kläder med en personlig touch tycker jag!
Jag har fått se en bild på lilla tjejen och jag tror att hon kommer att passa superfint i dessa underbara färger så vi får hoppas klänningen blir använd mycket och länge!

9 kommentarer:

Mirre Syr sa...

Den blev jättefin! Vilken underbar modell! :-)

//Mirre

MinaMirakel sa...

Underbar kombination och modell!/Åsa

Pernilla sa...

Jätte fin och snyggt med turkosa kantband =)

ealina sa...

Härliga färger ihop :)
Vilken kul doppresent med namn och allt! Jag håller med om att det var jätteperfekt med hjärtat nere på klänningen istället för däruppe.
Finfint slutresultat!

katta sa...

Superfin klänning :) Jag har kollat igenom din blogg, du är verkligen duktig, här kommer jag att titta ofta.

Fangoria sa...

Åh, vilken snygg, turkost var ju nästan ännu snyggare än gröna kanter till!!

grønn sa...

Hei. Jeg kom innom her for første gang i dag, og har kikket rundt på mange gamle innlegg. Du lager utrolig mye fint! Jeg kommer snart tilbake :-)

JuMel sa...

Vilken söt klänning i härlig färgkombo. Kul med en personlig present.

Anonym sa...

Jättekul idé! Väldigt fin också.