fredag 15 april 2011

Ny favoritklänning?


Den här klänningen har varit en favorit! Ja, tösen kanske är för liten för att ha favoritplagg, men för mig har den varit just det. Mjuk, skön och lekvänlig klänning i snygga färger! Nu börjar den dock bli för kort både i ärmarna och på längden. Dags för en ny alltså! Men med några förändringar. Det är fortfarande raglanmodell men här med ett litet sprund i ena skärningen istället för tryckknappar. Sprundet stängs med en liten vit resårsnodd runt en knapp.

Jag valde också att göra den kortärmad, det går ju trots allt mot varmare tider! Dock blev ärmen lite väl kort såg jag när de var utklippta så det blev en något längre mudd än vad jag tänkt. Fast det blev snyggt. Den som tittar närmre på elefanterna på ärmarna ser att de inte hamnade riktigt rätt. Nåja, inget jag bryr mig om att ändra när det ´bara´är till dottern.

Färgerna är ju underbara - var för sig - och tillsammans. Petrolblå och cerise, nedersta bilden ger färgerna mest rättvisa! Starkt färgglatt, jag bli glad av att se dem!
Tyvärr har den inte börjats använda än då jag väntar på att jag ska sy klart de matchande cerisa tightsen. Det måste jag ta tag i snarast, lilltjejen bär nämnligen runt på klänningen här hemma - det tar jag som ett tecken på att hon gillar den!


4 kommentarer:

Ahlard sa...

Underbar, fin modell med fina detaljer. Och fin färgmatchning. Bara massa +++++ :)

MinaMirakel sa...

Jättesnyggt med cerice och petrol!/Åsa

JuMel sa...

Vilken jättesöt klänning! Fin tygkombo och kul detalj med knäppningen.

Ingrid sa...

Vilken fin färgkombo - ska nog sy en body till lillskruttan i dessa färger!!

Och jag tycker det blev fint med den breda mudden på ärmarna!