tisdag 31 maj 2011

Gulligull Set!


Ett riktigt sockersött litet set va? Från början är det inte sytt som ett set men jag tycker nog att det, till så små barn, kan vara gulligt att använda tillsammans också :) 
Det här underbara tunna poplintyget med ljusrosa botten och röda prickar kommer från Neanobelle! Det gör även det andra bomullstyget jag använt till tunikans nederkant, också det i rosa/röda nyanser.


Tunikan har ett sprund i halsen och knappen sitter lite snett nedanför halsringningen, en lite rolig detalj tyckte jag. I nederkanten satte jag ett vitt spetsband.


Shortsen har resår i midjan och ett fusksprund/ gylf. Det och knappen gör shortsen lite roligare framtill. Baktill sitter ett hjärta i ett rött/vitt randigt tyg. Det sydde jag bara fast med en raksöm runtom så att tyget rispar upp sig och får en ruff look. Nedtill på shortsen, både fram och bak sydde jag ett par veck för en gullig puffkänsla! Allt i stl 86, egna mönster.

5 kommentarer:

hönapöna sa...

vilket superfint set! Gillar också tyget skarpt, har sytt en klänning till min flicka fast i annan färg. Vilken härlig blogg du har, kul att hitta hit!

JuMel sa...

Verkligen sött set med lagom många fina detaljer och jätte fint tyg!

grønn sa...

For et herlig sett! Jeg synes shortsen var kjempefin med flotte detaljer.

Singh sa...

Vilket fint set, mycket fin design!

Ingrid sa...

så himla sött!! shortsen är så snygga så jag dör en smula när jag ser dem...