torsdag 6 oktober 2011

Sammetsväska någon?


Det här urläckra sammetstyget kommer från S&S, köpte bara en liten bit och tänkte använda det till en tavla. Men så kom det sig att denna snygga dragkedja i turkos låg bredvid tyget och då fick jag bilden av denna väska/ neccesär framför mig som jag bara var tvungen att sy! (och än finns det så det räcker till tavlan om jag får för mig att verklighetsställa även den idéen). Väskan är fodrad med turkos bomullstyg och dekorerad med en vit virkad ros med en pärla i mitten, ett litet handtag av ett spetsband. Romatiskt va?


Själv tycker jag att den är ursnygg ;) men vet inte om jag kommer få användning för den och det är ju synd om den bara blir liggandes. Så är det någon som är sugen är den din för 150.- plus porto (24.-). Den mäter ca H17*B23 och har avsydda hörn så det får plats lite grann i den. Maila vid intresse (bambuu@live.se).

Jag vill också nämna att jag inte kan kommentera på vissa bloggar, vilket är jättetråkigt!! Det verkar vara fler som har samma problem. För mig verkar det som att de bloggar där kommentarsfältet dyker upp i ett nytt fönster går bra att använda mendans på de bloggar där kommentarsfälten kommer upp nedanför inlägget fungerar det inte! Förut kunde jag lämna kommentar som "anonym" men nu verkar inte det heller fungera. Hoppas detta ordnar upp sig!!

2 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Härlig väska!
Samma problem med kommentarerna här, men jag har kommit på att man kan kommentera som anonym om man är inloggad på blogger(annars går det inte)./Åsa

hönapöna sa...

Vilken superfin väska, gillar verkligen färgkombinationen!
Jobbigt det där med kommentarerna, jag har fått för mej att det funkar bäst med firefox som webbläsare, men det kanske inte beror på det. På min mans dator kommenterar jag nästan alltid som annonym!