måndag 18 juni 2012

Gravid & Snygg #1: Festklänning!


TILL HÖSTEN KOMMER det en till liten familjemedlem! Jag har så smått börjat sy lite bebiskläder, men just nu behöver jag själv något som räcker runt och nedanför den växande magen. Utbudet av mammakläder är inte särskilt stort och som min man sa "det ser ut som tantkläder!". Ibland har man tur och hittar "vanliga" kläder som passar men just nu är det mycket markerade midjor vilket inte riktigt fungerar runt en gravidmage...
   Den här klänningen sydde jag inför ett bröllop vi var på för två veckor sedan. Jag hade först tänkt att köpa något, för jag hade då inte tid att sy något. En långklänning ville jag gärna ha och det finns det gott om i butikerna men ingen som kändes festfin och hittade jag ett par byxor hittade jag ingen topp som passade till och tvärtom. 
 Så det slutade med att jag fick sy själv, tyget är från S&S och är en blank, tungt fallande jersey som jag tycker var riktigt snygg. Modellen blev en enaxlad långklänning med volangkant och (såklart) skuren under bysten för ett snyggt fall över magen, eget mönster.
 Blev riktigt nöjd med resultatet och kände mig festsnygg trots mage och allt!

4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Hur snygg som helst, gratulerar!/Åsa

Syserine sa...

Supersnygg!

Pernilla sa...

Jätte snygg!! Stort grattis =)

Gittan sa...

Skit läcker skapelse!!! Och du är helt fantastiskt vacker!!!