söndag 8 juli 2012

Gravid & Snygg #3: Maxiklänning!


MIN LILLA "GRAVID & SNYGG"- SERIE fortsätter! (Och med snygg menar jag snyggt klädd såklart...). Långklännigar är snyggt och bekvämt att "gömma" sig i. Detta blå tyget har jag gått och pillat på i flera veckor, jag visste att det skulle bli en långklänning, att den skulle vara skuren under bysten och en bred volang nedtill, men upptill då??? Kom bara inte på något som kändes bra tills jag fick se en klänning som W-collection gjort, så jag får tacka så mycket för inspirationen därifrån! 


Äntligen lossnade det och plötsligt var denna klänning sydd! Jag matchade den med Liandlos retroblommor, tycker det blev riktigt snyggt. Det bruna tyget är mudd från S&S, först tänkte jag smocka det bruna partiet baktill, som en snygg effekt och för att klänningen skulle sitta bättre. Tyvärr tog resårtråden slut och jag hade inte tid att vänta med att sy klart klänningen tills jag skaffat ny. Därför fäste jag istället en bred resår inuti och upptill där bak.
   Klänningen är skön och sitter bekvämt, jag hade räknat med att få fästa axelband av något slag, men det behövs inte. Jag fäste framilonband på sömnsmånen upptill, det hjälper klänningen att behålla formen och sitta på plats. Det ända tråkiga är den har legat här i en vecka utan tillfälle att bli använd än!

4 kommentarer:

od Andulky sa...

Grymt snygg!!

Kicki sa...

Shit, vad snygg!!

Wcollection sa...

Jättehärlig! Vad kul att jag inspirerat:) känns väldigt bra;) <3

Ahlard sa...

Håller med riktigt snyggt. Önskar att jag hade haft en sådan förra sommaren:)