måndag 5 november 2012

Anledningen.....

... till att det är och har varit så tyst här påsistone ser ni ovan och under! Den 17 september kom lillasyster äntligen till oss! Kläderna på bilderna har jag förstås sytt; det gjorde lite ont i hjärtat att klippa i det sista gröna deertyget... å andra sidan var det perfekt eftersom jag precis fick ut en omlottbody! Matchande lila muddisar i velour från S&S. Mönstret till omlottbodyn har jag gjort själv och det var roligt att det blev så bra!
Overallen är sydd efter mönster från Ottobres höstnummer i fleece från S&S. Den enda förändringen jag gjorde var att förlänga benen för jag tycker att deras mönster ofta har en tendens att vara för korta i just benen. På bröstet fäste jag en virkad blomma, jag fick ett ryck innan lillasyster föddes och virkade ungefär 100 sådana.... Bilden är tagen för en månad sedan och overallen börjar bli både för liten och för kall. "Tyvärr" har jag en redan en större varmare köpe-overall från storasyster, annars hade jag sytt en fodrad större variant.

Så även om lusten och orken att blogga inte har funnits på sistone så är sylusten kvar och jag hinner faktiskt med en del mellan varven också! :)

6 kommentarer:

Ugglan sa...

Så himla fint, och massvis med grattis!

od Andulky sa...

Stort stort grattis!! Och superfina kläder och bebis!!

Smilla sa...

Vilket litet underverk!!! Stort grattis!

Syserine sa...

Så himla fin, stort grattis!

Thea sa...

Å, grattis till lillan! Vad härligt!

Unknown sa...

Vilken söt liten sessa, stort GRATTIS till er!
Du syr så fina kläder, älskar den rosa overallen. Så himla fin. kram Paola